"YOU'LL NEVER DRINK ALONE"


MISSATGE DEL PRESIDENT

Hola boixos, volem anunciar que la directiva s'en va de vacacions, l'any que ve comensarem la temporà mes forts que mai, i axina pujarem a 1ª regional, i despues a preferent, 3ª divisió, 2ªb..., ha sigut un any molt dur per als boixos i al Gorguisme en general, ya que no s'han conseguit els objectius que era guanyar la lliga.
En juliol comensaran els rumors de fichatges, ya que la penya te enchufe en la directiva, i mos diran algun rumor, de moment diuen que betot el volen tirar.
Els boixos tenim previst organizar una lligueta al camp de futbol, ya vos informarem mes avant.
VISCA EL GORGOS I VISCA LA PENYA!!!!!!

43 comentarios:

Anónimo dijo...

Ya era hora que el tiraren, no fa mes que donar problemes en el vestuari. Si s'en haguera anat antes el gorgos haguera guanyat la lliga sobrat.
Visca yo

Anónimo dijo...

Fuera betooooooooooooootttttttt!!!

Anónimo dijo...

Segur q no l'han tirat!ell se'n ha anat xq ha vuigut!!!!i no digues bovaes q de guanyar la lliga res!!ajajjaaj.ya m'agradaria saber lo patata q eres t subnormal!!!!ajajajajja.Segur q eres un dexos q l'entrenaor no al posa mai xq t NO VALES lo sentimos.... ajajaj
VISCA AL GORGOS!!!!
I EXOS Q FAN Q VAJA AVANT!!!!!.

Anónimo dijo...

bua, q cantat q sta q la de dalt es ana segura, defensora de la justicia de betot

Anónimo dijo...

VISCA LA BETOTA

Anónimo dijo...

La betota es te que fer de la penya

Anónimo dijo...

Açò ja és lo últim!!! no teniu prou estacant-se amb els jugadors com per a també estacar-se amb les novies dels jugadors!!! Que llàstima feu! Al final neu demostrareu q tots els q parlen mal del gorgos i boixos tenen raó. No es retregueu per terra fent eixos comentaris per favor!

Visca el Gorgos!

visca els boixos!

Anónimo dijo...

No ens hem estacat en ningu, nomes volem que la novia de betot es faja de la penya no se on heu vist que hajem insultat a la novia de betot.
axo es mentira.
visca orellana
i fuera betot

Anónimo dijo...

Entreu al youtube i poseu chikifriki
i voreu ki son!!!
bonissim

Anónimo dijo...

Son certs els rumors de que el Gorgos desapareix per a la proxima temporada i que Fullana acabarà vestint la camiseta del Teulada?

Anónimo dijo...

AXO ES MENTIRA FULLANA SERA DEL GORGOS PER SEMPRE HOME!!!!
EL GORGOS NO POT DESAPAREXER!!!

Anónimo dijo...

El Gorgos c.f. prepara una forta ofensiva per a repescar al davanter centre internacional "Xadat"..... Esta preparant un contracte per les 2 proximes temporades, on el jugador tindra una clausula de recisió de 50 milions de euros i cobrara aproximadament, el que ve a ser totes les sopaes del Gorgos pagades i alguna barra lliure que altra.

Visca el Gorgos c.f.!!

Anónimo dijo...

El representant de Pepet de les Paleres diu: " O el Gorgos millora la oferta o que no compten amb Paleres per a la proxima campanya".

Anónimo dijo...

Betot te un precontrat per el verger!!!!!! xq buaca un club en aspiracions!!!jajajaja
Monjo selecció!!!!!
A i per al xino tenm ja una suculenta oferta prepara!!!

Anónimo dijo...

Segons rumors properes a la tramusera, el gorgos prepara una oferta per a fichar a maria la fisio per a pegar masajes els dies d'entrenament i tot lo que faja falta, també volen fichar a jorro, kif, frank, la loba, piñola, picó...
Els jugadors de tota la vida.
Visca el Gorgos

Anónimo dijo...

El Gorgos c.f. desestima el fixatje del jugador Victor Monjo perque el cos tecnic diu que no esta segur de la codició fisica i moral del jugador.

Anónimo dijo...

Confirmada la total recuperacio del defensa lateral Lucas Buigues, de la seua lesio de turmell, sense cap dupte es una gran noticia per al Gorgos que recupera un dels millors defenses de la lliga.

Anónimo dijo...

El proyecte per a l'any que ve, serà la recuperació de Monjinho, que ix masa de festa i te que centrase en jugar a futbol. Monjinho será la estrella i capitá del equip...
visca el gorgos

Anónimo dijo...

!!!!!!!!!!!!!AL MARCA!!!!!!!!!!!!!

Com es va declarar en esta pagina dies arrere, el Gorgos no te cap intenció de repescar a Monjinho, per que el cos tecnic creu que no te lloc en el nou projecte deportiu del Gorgos c.f.. Es diferent el cas del jugadors "Pepet de les Paleres" i "Xadat" que les negociacions segueixen obertes... I el Gorgos vol clausurar els fichatjes d'aquests 2 jugadors abans de que comence la lligueta de Gata ja que te por de que es revalorizen i siga mes costosa la seua contratació.

Anónimo dijo...

ps clar q no cal recuperar-lo a monjo!!!!
x ahi ania 1 comentari q diu q no sta preparat!!!!? xo si ell antrenava al pusto q studiava!!!!!(axo es lo q dia ell)i lo bo es q no anivia camp!!!!!jajja
vsca al Gorgos!!!!!.

Anónimo dijo...

20 MINUTOS:
El gorgos vol pegar una neteja a lo grande es vol carregar, a paco, betot, polaca, juspi, dani, puig, fullana, jaume al ferro i fichar a Monjo, xadat, paleres, jose ivars, torretes. Tot per renovar el equip, ya que Monjo diu que si no els tira ell no tornarà i com tots saben lo que diu monjo va a misa.
Monjo serà el cervell del equip, i faran un equip a la seua medida, per a que ell puga triunfar i puga espijar el gorgos avant.
Visca el gorgos!!!!

Anónimo dijo...

Ell clar!!!!si no tiren als bons Monjo sera 1 patata!!!!i axo ell no pot soportaro!!i axina i tot no pot fr res!!!!

Anónimo dijo...

Porretes selecció!!!!!
Es veritat que Oscar pedrós tornará a jugar???

Anónimo dijo...

Sí lo mes segur es que si, lo que pasa es que elpozo murcia el vol fichar també i será una disputa.

Anónimo dijo...

no podrà!!!! q si no an ki dexarà els fills????

Anónimo dijo...

Han la uela
Un coche rojo!!!!

Anónimo dijo...

com q un coxe rojo?????????????

Anónimo dijo...

Mira mira els merdes gats, jajajaja
com ha kedat el gorgos enguany???
jajaja
sou lo pijor

Anónimo dijo...

CALLA SUMNORMAL
VESTEN A FER LA MA MARICÓ!!!!

Anónimo dijo...

LO MILLOR DE TOT LO KE HA LLEGIT ACI ES KE VAGEN A TIRAR A FULLANA, FUERA! KE LI FURGUEN A FULLANA!

Anónimo dijo...

Burret de l'asporgall.....made in china.

Anónimo dijo...

L'altre dia vaig probar el burret de l'asporgall i axo es veneno.
Mes roín....

Anónimo dijo...

el canfali:

se han oido comentarios en los aledaños del campo les sorts de un posible fichaje llamado pedrito!!

Anónimo dijo...

Si si yo tambe ho he escoltat...
Es diu pedro el terrorista

Anónimo dijo...

¿PEDRITO? eixe no juga en el
Barça B , Rijkaard el va convocar mes de una volta, ¿Eixe Pedrito es el mateix que Pedrito el terrorista no?

Anónimo dijo...

no estem parlant del mateix pedrito, encara que pedrito el terrorista seria un gran fixatge. Els rumors parlen de un pedrito qe va estar uns anys a gata, que despres sen va anar a denia i que té un germa de l'altra acera. eixe tal pedrito esta en la órbita del gorgos!!

Anónimo dijo...

FORZA GORGOS!!
POTENZA GORGOS!!
VISCA PABLET DE RONDA!

Anónimo dijo...

Per a tots aquells que estiguen pensant en acceptar la oferta del gorgos cf per a la temporà vinent, dir-vos que hi haurà una reunió en el camp (an vistes a pegar un mosset) el dia 14 d'agost, cap a les 20.30.

També cal donar la noticia que tots esperaven: des d'una part de la plantilla s'ha comunicat a l'organigrama directiu la voluntat de canvi de tècnic per a la 08/09. No hi ha res en clar, ni tan sols si continuarà Corcado, però al menys ja es sap lo que pensem.

Ala pues, me'n vag a correr un rato que no puc permetre que monjinho em furta el lloc a l'equip. Salut!

Anónimo dijo...

DIUEN K MONJINHO TORNA EN MES FORÇA QUE MAI.VA ANAR A ENTRENAR I FEA BISICLETES, CANONDELS I CONORS.
SALUT

Anónimo dijo...

MONJINHO ES UN FRAUDE , NO CONFIEU AMB QUE ARRIBE A SER EL JUGADOR AQUELL QUE DESPUNTAVA DE LLIURE EN LA DEFENSA DEL GORGOS JUVENIL, ARA COM A MOLT POT SER UNA CARICATURA DEL GRAN JUGADOR QUE VA SER EN EL PASAT.... FORA MONJIHNO

Anónimo dijo...

hola!!!

Anónimo dijo...

Socis de la penya Boixos Gats, la més gran de 2a regional:

Enguany tenim raons més que convincents per estar al costat del nostre Gorgos. L'equip ha viscut una remodelació important, començant pel cos tècnic: ara la direcció des de la banqueta es cosa de Paula i Sento Gargória, que han aportat a la plantilla una ilusió renovada.

Precisament el canvi d'entrenador ha supost la tornada a l'equip de diferents jugadors, com ara Javi Molines, Jesús, Ramiro, Bolufer, Montaño, Lozano, Bequio, i la gran figura del juvenil dos voltes campió de lliga, Monjo; i també la arribada de noves incorporacions, com Quelo.

Així doncs, el Gorgos C.F. presenta la seua candidatura al titol de lliga i a l'ascens de categoria. De moment l'únic que podem fer és confiar en l'equip i esperar el millor d'ells.

Salut!!!

Anónimo dijo...

Soc Ximo de Verger jajaja!! No sabia q Ramiro i Montanyo jugaven!! Doneuli records meus i digueulos q s'espavilen q el diumenge vaig a Gata a vorelos jugar. Avore si em dediquen un golet jajaja!!