"YOU'LL NEVER DRINK ALONE"


MISSATGE DEL PRESIDENT

Boixos, la sopà s'apropa i des de la presidència vull dir-vos, que la nit del dissabte, és una nit màgica per al "Gorguisme", i no ens agradaria que pases cap desgracia. La penya vol que la gent balle, cante, s'enborraxe, ... pero no volem DESTRUCCIÓ. El canor es un lloc on tenim que comportar-nos un poc millor, tenim que cuidar el mobiliari; ja que si pases algo, la penya seria l'únic responsable de lo succeït. Volem deixar clar que, tan Franket, Naranjo, Morenet, Monjo, Campos i Espasa, estem al vostre servici per a lo que vulgueu. Volem donar les gràcies al nostre benvolgut Jaumet, ja que ens ha regalat un sopar del bar avinguda "GAMBA INCLOSA", en el que sortejarem per els nostres socis. Vos recorde que el divendres serà el 1er "CAMPIONAT PRO EVOLUTION SOCCER GORGOS FÚTBOL CLUB" aneu apuntant-se tots els qui vulgueu, el guanyador tindrà un premi sorpresa, amés tindrà l'honor de sopar a la taula presidencial amb la directiva. El dissabte, quedarem a les 21 hores al metamorfosis per a fer-nos la cerveseta, i sobre les 21:45 un autobus ens esperarà per anar al Canor. SALUTACIONS DES DE LA PRESIDÈNCIA. VISCA EL GORGOS I VISCA LA PENYA!!!!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

MENSATGE URGENT:
perfavor, les boixes necessitem saber ja quina roba tenim que portar el disabte. Done 3 opcions:
a) de gala
b) de dissabte normal
c) amb la camiseta dels boixos

CONTESTEU-MOS!!!!!

Anónimo dijo...

madre miaaa!!!

AMB TANGA!!!

Anónimo dijo...

JAJAJAJA
Home la pregunta "a" queda totalment descartà, la pregunta "b" per a la gent que no te camiseta pues que vinga, i la "c", sería lo més normal.
Boixes no patiu per la maner en que anireu vestides, totes les boixes esteu bones.
VISCA LES BOIXES

Anónimo dijo...

la b

Anónimo dijo...

ola boixos i peny, se ke aso no te res a vore amb tot aso pero per favor ja se ke vindreu a vorens al partit del disapte ke es a les 4:30,pos magradaria a mi i tot el ekip que vinguereu mes gent perque eixe es un partit molt dificil i magradaria k fereu un poc mes de forsa de la que feu.
Moltes gracies vos asperem

Anónimo dijo...

Carrete, la penya avisarà a totes les persones que puguem, i axina farem força al cadete. Vos felicitem per la gran temporà que esteu fent!!!
DIRECTIVA

Anónimo dijo...

olele olala ser del gorgos es el millor k hi ha.