"YOU'LL NEVER DRINK ALONE"


La afición y los jugadores locales agreden al árbitro del Gorgos-La Font

NOTICIA DEL PERIODIC EL LEVANTE
Levante-EMV, Valencia
El árbitro del partido de Segunda Regional que se jugó el domingo en Gata entre el Gorgos CF, y el CE La Font d'En Carròs, reflejó en el acta que "al final el encuentro el público entró en el terreno de juego triando piedras. A los hechos se apuntaron los jugadores del equipo local. Uno me sujetó de la camiseta lo que dio lugar a que me apedreara otro jugador". El colegiado añade en el anexo que redactó tras el encuentro que "los aficionados tiraron piedras a los jugadores del equipo visitante que me dieron a mi en la cara y en la cabeza, diciéndome que me iban a matar como volviese a pitarles".
La situación derivó, según el acta, en que "el equipo visitante me metió en su vestuario y los aficionados empujaban la puerta amenazándonos de muerte. El equipo visitante tuvo que llamar a las fuerzas de orden público, ya que el delegado local no me ayudó en ningún momento sino todo lo contrario, dejando mi vestuario abierto en donde entró un jugador local, que escupió en este acta y en mi carpeta".
El árbitro, que identificó a varios jugadores del Gorgos como sus agresores, estuvo media hora en el vestuario del CE La Font hasta que llegó la Policía Local y después la Guardia Civil. La gente se calmó con la presencia de los agentes y más tarde el árbitro pasó a su vestuario e hizo el acta en presencia de los agentes.

17 comentarios:

Anónimo dijo...

Està clar que vam oferir un espectacul lamentable, però això no es pot permitit. La majoria de coses que diuen no van ocorrer, en cap moment es va agredir a l'arbrit. La desinformació que donen es deplorable, i l'unic que ix perjudicat es el Gorgos i tota l'afició.
A qualsevol aficionat del Gorgos li sap mal que ixquen eixes coses per el diari, no estem orgullosos ni molt menys; però eixe arbit ens ha perjudicat moltíssim. Es va inventar la meitat de l'acta, per això hem dit en esta pàgina que mereixia molt més. No es que en esta penya vullguem pegarli a tots els arbrits.
El que no va estar alli i llig l'article dirà que som uns salvatges, però no va ser per a tant com van diguent per ahi.
Esperem que no es repeteixca, però no ens mereixen tot el que s'ha dit per radio i per la prensa.
I no parlem de les sancions. Fullana no va tocar a l'arbit en cap moment i en l'acta diu que li va tir una gargalla i una pedra, a més d'amenaçar-lo de mort.

Anónimo dijo...

Jo que vaj estar allí mirant el partit com molta gent aquell dumenge, podem dir que no va passar tot el que es diu en el periòdic, està clar que lo normal en estos casos es tendir a exagerar molt. "Amenaça de mort"? axò desde quan? i jo no vaj vore tanta pedra volant pel camp... També hi ha que dir que no som l'afició més pacífica que hi ha però d'ahí a exes barbaritats se'n va un tros llarg!

De tota manera hi ha que evitar aquestes coses perquè després sempre s'ix perdent i si no mireu les conseqÜències.... camp tancat, jugadors sense poder jugar...


Juguem bé al futbol! que jo crec que el Gorgos pot donar moltíssim més del que ens está mostrant!!!

ale rojets!

Anónimo dijo...

La proxima volta que ixca un articul del gorgos, que siga per futbol, que equipo hi ha de sobra. No el desgraciem per bovaes aixina.
El president del Gorgos Serra ha dimitit, no es sap perquè, però va ser abans del dia Gorgos-La Font.
Entre unes coses i altres pareix que no vagen molt bé les coses este any, a veure si entre tots ho arreglem, i veguem al Gorgos ahi dalt com l'any passat.
Ah, el camp l'han tancat 3 partits.

Anónimo dijo...

pues pense que algú en una miqueta d´idea, (que dins del club i dels boixos hi han uns cuants) podría escriure algun article al periodic aclarint que van haver altercats i tot aixó, pero d´ahí a voler matar l´arbit, sen va un trosset, pense que la gent deuría tindre dret a coneixer les dues parts de la história, perque jo no vaig veure el partit, pero vaig llegir l´article i i vaig flipar...

Anónimo dijo...

pense que estaria bé, així com també demanar que esdisculpe tant el diari com la ràdio. ja que no va ser per a tant, segons digueu. Jo no vaig poder estar.
em pareix una bona idea. avore si s'animeu boixos!

Anónimo dijo...

Doncs si, seria una molt bona idea, i crec que ja no es qüestió d'animar-se o no, pense que més bé, és necessari ja que no podem permetre que ens tiren per terra així com així. Si ningú dels boixos pot, busqueu a alguna persona adequada, que sapiga escriure bé, i que ho puga dir tot com cal, i avant!

Anónimo dijo...

no es barralleu !!!!!!!! st finde carnavalllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!1 i dspues enterro de la sardina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i visca la kinta 2008!!!!1ya qda menos x a ls fstes!!!!!!!!!!!!!!.

Anónimo dijo...

ya kda pok xa festes 2008!!visk la kinta 2008!!trob k com sta kinta no nia res!!!bueno res mes!! k no es baralleu axina k ya es carnaval casi i ania k aprovexarlo xk es 2008! vvmogollo xau

Anónimo dijo...

jajajaja...... com no el comentari de cada any!

VISCA LA QUINTA 200_!



Ací sentrà per a dir que visquen els BOIXOS GATS I EL GORGOS!!!!!!

Anónimo dijo...

Pero si sou uns tramposos que teniu que posar als jugadors sancionats, espere que l'arbrit mire i re mire l'acta perque els xinos de merda plagiaors la muntaran

Anónimo dijo...

Dos coses:
La primera es que si que hem pensat d'escriure algo al Levante queixant-mos per tot el que van dir del Gorgos i l'afició. Ells es limitaran a dir que sols van posar el que l'arbit va reflexar en l'acta. De totes formes, creguem que cal dir-ho, perquè no es poden escriu-re tantes coses sense tindre'n ni idea. A partir d'ara ja no sé si creure'm totes les noticies que es diuen en el diari, i menys en el Levante. Qui em diu que no han exagerat en tantes altres noticies??? De moment, el Gorgos ja ha presentat un recurs a la Federació per a rebaixar les sancions de jugadors i del camp. Perque per a que et tanquen el camp ha d'haver invasió de l'afició i/o agressió a l'arbit, i com els alli presents saben, no van ocorrer ni una ni l'altra.

I segona, qui es el personatge que diu que mosatros juguem amb jugadors sancionats?? Ja està bé d'entrar i dir tonteries, tu que saps de les nostres alineacions?? Has vingut algun partit a veure'ns?? Per a que ho sapigues, contra el Bellreguard vam jugar amb tres xiquets de 15 anys, tot per no posar fitxes falses.
I aveure si quan entres poses el teu nom, que aixina es molt fàcil criticar.

Anónimo dijo...

Ei boixos, este dissabte juguem en Poble Nou contra el Piles. Toca jugar al nostre camp, però de moment (fins que es sapiga lo del recurs) està tancat. Juguem a les 16.30.
Sabem que es Carnaval, per això ho hem arreglat per al dissabte, per la vesprada futbol i per la nit a disfraçar-se i bon pet!!!
Ale rojets!! Visca els boixos!!

Anónimo dijo...

Este comentari va per a penya boixos, has dit que a partir d'ara no et creuràs el que diuen els diaris, em fa gràcia perquè siguent majoret com eres, això tocaria saber-ho de fa molt de temps. A una altra cosa, de la tele no et cregues tot el que diuen tampoc, jejejeje.

Anónimo dijo...

calla moniato!! si no tagra lo k diguem o algo no tornes a entrar i punto!! k asi no fas cap falta i si vols dir algo a algu tn buskes a uns altres.

Anónimo dijo...

Jo pense que no tindrieu que enviar cap queixa al Levante. Potser hagen exagerat un poc (o molt) però invasió i pedres en va haver, això no ho podeu negar.

Es penseu que esteu en primera divisió, i practicament no vos coneix ningú. Teniu molt de aire, i s'ho teniu massa cregut; sou un equip de poble.

A més, encara que l'àrbit pite en contra vostra i vosaltres tingueu raó, no teniu cap dret a fer el que feu. Jo vos havera tancat més temps el camp, i no vos deixaria jugar durant un temps ni a Gata ni a un altre lloc.

Ara segur que em digueu algo insultant-me o el que siga, però sols he dit la meua opinió, igual que altres persones.

Anónimo dijo...

es ke tens k ser un moniatet d cuidao.mosatros mos queixarem on voldrem.ho tens claret?tu no tens k dir-mos l k tenim k fer iwal k no t'ho diguem mosatros.I sabem perfectament k juguem a segona regional,k no estem apurats.si tu no tens gust vesten a minjar puxero a ca ta uela mongolo.i si mos tenen k tancar l camp k mol tanken xo tu tampoc tens dret a dir axo.ki ho tinga k fer k ho faja.ademes no mos importa la teva opinio,axina k ya k no t'agrada el futbol vesten a jugar a mares i pares amb el teu equip de ciutat pringao. I es k segur k eres de gata,i axo encara mos pega mes tort.l'altra volta t'estakes a un altre lloc.capito?

visca el gorgos manque pierda
i visca als boixos gats
i fora exe ninot

Anónimo dijo...

A tu qui t'ha dit que a mi no m'agrade el futbol?? No tens ni idea de si soc de gata o d'un altre lloc o de si m'agrada o no el futbol.

Aquest és un lloc per deixar comentaris amb l'opinió de cadascú. A mi tampoc m'importa la teua ni la de molta gent, però s'han d'acceptar tant les crítiques com els elogis, cosa que no sabeu fer amb les crítiques.

Jo no vos he insultat en cap moment i en cap moment vos he dit el que tenieu que fer; sols he dit el que jo faria. Així que no cal que sigues tan "valent/a" insultant, perquè si ho fas serà per què tinc un poc de raó, no?

Bé, jo no vull mals rotllos, sols he dit el que pensava, que crec que no està prohibit.

I per tal que et quedes més tranquil, no sóc de gata.